软件年终总结如何写?( 三 )
a.analysis b.construction c.diemination d.validation
Answer: d (Section 10.6.1)
16.Which of the following factors would not be considered during component qualification?
a.application programming interface (API) b.development and integration tools required c.exception handling d.testing equipment required
Answer: d (Section 10.6.2)
17.Which is the following is a technique used for component wrapping?
a.black-box wrapping b.clear-box wrapping c.gray-box wrapping d.white-box wrapping
Answer: b (Section 10.6.2)
18.Which of the following is not one of the iues that form a basis for design for reuse?
a.object-oriented programming b.program templates c.standard data d.standard interface protocols
Answer: a (Section 10.6.3)
19.In a reuse environment, library queries are often characterized using the ________ element of the 3C Model.
a.concept b.content c.context d.all of the above
Answer: c (Section 10.6.4)
1.The importance of software design can be summarized in a single worda.b.c.d.
Answer: d (Section 8.1)
2.Which of the following is not a characteristic common to all design methods?
a.configuration management b.functional component representation c.quality aement guidelines d.refinement heuristics
Answer: a (Section 8.2.2)
3.Which of the following can be used to represent the architectural design of a piece of software?
a.Dynamic models b.Functional models c.Structural models d.All of the above
Answer: d (Section 8.3.2)
4.Design patterns are not applicable to the design of object-oriented software?
a.True b.False
Answer: b (Section 8.3.3)
5.Since modularity is an important design goal it is not poible to have too many modules in a proposed design.
a.True b.False
Answer: b (Section 8.3.5)
6.Information hiding makes program maintenance easier by hiding data and procedure from unaffected parts of the program.accuracy complexity efficiency quality
a.True b.False
Answer: a (Section 8.3.6)
7.Cohesion is a qualitative indication of the degree to which a module
a.can be written more compactly.b.focuses on just one thing.c.is able to complete its function in a timely manner.d.is connected to other modules and the outside world.
Answer: b (Section 8.3.7)
8.Coupling is a qualitative indication of the degree to which a module
a.can be written more compactly.b.focuses on just one thing.c.is able to complete its function in a timely manner.d.is connected to other modules and the outside world.
Answer: d (Section 8.3.7)
9.When using structured design methodologies the proce of stepwise refinement is unneceary.
a.True b.False
Answer: b (Section 8.3.8)
10.Software designs are refactored to allow the creation of software that is easier to integrate, easier to test, and easier to maintain.
a.True b.False
Answer: a (Section 8.3.10)
11.Which of the following is not one of the five design cla types
a.Busine domain claes b.Entity claes c.Proce claes d.User interface claes
- 微信如何不让好友看朋友圈
- 端午加班工资如何计算
- 狗不合群如何纠正
- 正月初五|2023年正月初五如何拜财神
- 如何查看今日走了多少步
- 查看各地区的今日猪价软件
- 水稻今日价格如何
- 扬州今日猪价如何
- 河南今日猪价涨势如何
- 腊月二十四|2023年腊月二十四如何送财神
